Get Adobe Flash player
El 30 de novembre celebrem el 30é Aniversari de la Carta i el Dia Internacional de la Ciutat Educadora, una jornada que enguany porta el lema ‘Som de molts colors’, per a conscienciar de la importància de l’educació en tots els àmbits de la vida.
Ens haguera agradat que fora un acte multitudinari perquè l'ocasió ho mereixia: el reconeixement als millors expedients de Primària, amb guardó pel que fa al nostre cole a Fernando Domínguez Baixauli; als de Secundària, per a Erika Rodriguez Garcia i Israel Mayo Raga; i el reconeixement pels mestres jubilats enguany, Pepa García Llácer, Inma Carsí Fontestad, Pilar Toledo López i Irene Rosaleny Guillem, aquesta última per part de Sant Antoni.
El TAC ha estat ple de familiars i amics, una llàstima per no poder abraçar-nos com demanava l'ocasió, però hem estat fent costat. Tornarà el temps de poder celebrar de debó, com es agrada fer als valencians. De moment, ens quedem en aquestes imatges amb el vostre record, que mai s'escorrabarà de la memòria de tots qle que hem tingut el plaer de compartir en vosaltres la meravellosa tasca de l'educació.Gràcies per haver format part de la gran familia del nostre cole!!!

Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso.