Get Adobe Flash player
Des del Col.legi San Antonio de Padua II volem treballar amb els nostres alumnes, no solament els coneixements acadèmics que exigeix el Curriculo Educatiu, sinó a més educar en capacitats emprenedores i dotar-los d'eines que els servisquen per a enfrontar-se a la vida i al mercat laboral en un futur (capacitat de decisió, creativitat, autonomia, treball en equip, etc.).
És per aquesta raó que al curs 2014-2015, i amb el suport econòmic de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Beniparrell, col.laboràrem al projecte “Escola d'Emprenedors Sostenibles”, al que els alumnes de 4t d'ESO tingueren l'oportunitat de posar en pràctica els coneixements del món de l'empresa a través de la creació d'una cooperativa escolar, simulant tots els passos d'una empresa real (elecció de càrrecs, elaboració d'estatuts, fabricació dels seus propis productes i venda, etc.)

 Captura de pantalla 2021-02-28 a las 20.20.43.png

El diumenge 10 de maig els nostres alumnes de 4t d'ESO exposaren el seu treball en la II FIRA D'EMPRENEDORS SOSTENIBLES i han aconseguit el PRIMER PREMI, competint contra vint-i-dos cooperatives més del projecte. Felicitacions a tots al que l'heu fet possible, alumnes i mestres. El treball en equip ben supervisat ha donat els seus fruits!!!!!!!!!!!!!!

 

 

L'11 de març publicaren a la portada de la plana web de la conselleria d'Educació un resum del projecte d'emprendiment del nostres alumnes de 4t d'ESO, felicitacions a tots pel vostre esforç. Cliqueu per a vore la notícia directament a la plana web de la Conselleria.

 

 

Al curs 2017/2018 els alumnes de 6é també participaren a aquest projecte i crearen l'empresa REDECOSANDOS diins del marc de la V Trobada d'Emprenedors Sostenibles de Natura i Cultura. Els alumnes de 26 cooperatives de Primària, Secundària i Cicles Formatius dels municipis de Torrent, Catarroja, Massanassa, Xirivella, Beniparrell, Alcàsser, Sedaví, Alfafar, Benetusser i Picassent presentaren els seus primers projectes empresarials venent els productes que estan elaborant.
En aquest dia tan especial s'han atorgat 8 reconeixements a les cooperatives per:

- Millor imatge corporativa
- Cooperativa més sostenible
- Millor treball d'equip
- Stand millor decorat
- Producte més original
- Cooperativa més autònoma
- Millor comunicació en RRSS
- Cooperativa que millor haja superat les dificultats
 
I EL NOSTRE PREMI HA SEGUT:

 

IMG_0028.jpg

 

Captura de pantalla 2021-02-28 a las 20.29.15.png

 
Per a vore més fotos de REDECOSANDOS CLICA ACÍ

Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso.