Get Adobe Flash player

Des del Col.legi San Antonio de Padua II volem treballar amb els nostres alumnes, no solament els coneixements acadèmics que exigeix el Curriculo Educatiu, sinó a més educar en capacitats emprenedores i dotar-los d'eines que els servisquen per a enfrontar-se a la vida i al mercat laboral en un futur (capacitat de decisió, creativitat, autonomia, treball en equip, etc.). És per aquesta raó que aquest curs 2014-2015, i amb el suport econòmic de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Beniparrell, anem a començar el projecte “Escola d'Emprenedors Sostenibles”, en el qual els alumnes de 4t d'ESO tindran l'oportunitat de posar en pràctica els coneixements del món de l'empresa a través de la creació d'una cooperativa escolar, simulant tots els passos d'una empresa real (elecció de càrrecs, elaboració d'estatuts, fabricació dels seus propis productes i venda, etc.)

 

 

 

 

El diumenge 10 de maig els nostres alumnes de 4t d'ESO exposaren el seu treball en la II FIRA D'EMPRENEDORS SOSTENIBLES i han aconseguit el PRIMER PREMI, competint contra vint-i-dos cooperatives més del projecte. Felicitacions a tots al que l'heu fet possible, alumnes i mestres. El treball en equip ben supervisat ha donat els seus fruits!!!!!!!!!!!!!!

 

 

L'11 de març publicaren a la portada de la plana web de la conselleria d'Educació un resum del projecte d'emprendiment del nostres alumnes de 4t d'ESO, felicitacions a tots pel vostre esforç. Cliqueu per a vore la notícia directament a la plana web de la Conselleria.

 

Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso.